Over ons

Korn Ferry is een wereldwijd organisatieadviesbureau.

Bij ons heb je de kans om internationaal samen te werken aan opdrachten. We maken de strategie concreet met het management van betrokken organisaties. Korn Ferry ontwikkelt talent, zorgt ervoor dat mensen effectiever werken en gemotiveerd zijn om optimaal te presteren. Met 150 kantoren in 52 landen werken 7.000 professionals voor internationale klanten met uiteenlopende strategische uitdagingen uit de publieke en private sector. Ruim 70 jaar staan wij als Korn Ferry bekend om ons gedegen onderzoek en het grondige karakter van ons werk. We zetten de strategie en de vraag van de klant centraal. Korn Ferry geeft klanten een vernieuwende kijk op hun eigen organisatie, een efficiënte aanpak en duurzame resultaten.
Naast advisering kent Korn Ferry uitgebreide productenportefeuille. Ook beschikken we over zeer grote internationale databases met actuele beleids- en beloningsmarktinformatie. De gegevens in onze database zijn voor onze klanten een doelgericht vertrekpunt voor belonings- en beleidsbeslissingen. Zo zijn we in staat om vraagstukken van klanten op verschillende niveaus van dienstverlening op te lossen.

Korn Ferry is een professionele organisatie waar hard wordt gewerkt in een informele maar resultaatgerichte sfeer. Collegialiteit, professionaliteit en ondernemerschap staan hierbij centraal.

Voor meer over Korn Ferry, bezoek dan onze corporate website www.kornferry.com

Ons kantoor in Amsterdam

ADVISEREN MET IMPACT

JE HEBT BIJ ONS UITDAGINGEN: ALS MENS, ALS PROFESSIONAL EN ALS ONDERNEMER.

Kwaliteit

Business succes realiseren moet je aanspreken.

Korn Ferry spreekt van kwaliteit wanneer wij een organisatie écht helpen met het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Wij zien groei en winstgevendheid bij klanten als resultaat van professioneel en op een impactvolle manier adviseren bij klanten.

Ambitie

Korn Ferry wil adviseren met als einddoel: duurzame verbetering van de bedrijfsresultaten voor onze klanten. Het is belangrijk dat jij je persoonlijk herkent in onze ambitie.

Korn Ferry heeft de visie, kennis, middelen en producten in huis om waarde toe te voegen aan organisaties. Denk daarbij niet alleen aan inspirerend leiderschap, motivatie en betrokkenheid van medewerkers. Maar ook aan verbetering van werkklimaat in de vorm van adviestrajecten over klantgerichtheid, personeelsverloop, resultaatgerichtheid, vernieuwing en postfusie-integratie. De gemene deler is het streven om het beste te halen uit mens en organisatie.